dimarts, 24 de novembre del 2015

Un com cap altre


Fa uns dies, us parlava del llibre-joc "Qui, què, qui", d'Oliver Tallec i molts de vosaltres em vau dir que us havia agradat molt, així que avui us porto un àlbum que comparteix el mateix esperit. Es tracta d'"Un com cap altre", de l'escriptora Britta Teckentrup. Us sona, oi?! ;))

En aquests cas, un text rimat amb molta gràcia ens dóna pistes sobre quin és l'animal que no encaixa a la il·lustració que l'acompanya. N'hi ha que no són del tot fàcils de trobar! 
I si el text té encant, les imatges no es queden curtes. Els colors són vius i alegres i els animals representats molt divertits. A cada pàgina domina una paleta de color  diferent i la disposició dels animals al full està molt estudiada. Tot això es nota en el resultat final, que és fantàstic. 

De llibres-joc per passar una bona estona n'hi ha molts, però val la pena conèixer opcions com aquesta, d'una gran qualitat, que aporten un plus al producte. Així, mentre es diverteixen, els nens i nenes afinen el seu gust per l'estètica i l'art. No trobeu?

A partir de 6 anys.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...