dijous, 25 de juny del 2015

La ciutat dels gats


Us agraden els gats? I viatjar? Si les dues coses us entusiasmen tant com a mi, segur que gaudireu amb la novetat que us porto avui. Es tracta de "La ciutat dels gats", de la Carmen García Iglesias i que edita Lata de Sal dins la seva fantàstica col·lecció "Gats".

Aquest llibre, que sorgeix d’una anècdota viscuda per l’autora a la ciutat d’Istanbul, on va veure com els gats d’un museu contemplaven fixament una obra d’art, ens explica la història de la Lila, una gata que viu còmodament en una llibreria acompanyada d’un gatet taronja i tigrat, anomenat Omar.
Un matí, en despertar-se, la Lila s’adona que l’Omar ha desaparegut. Amb l’ajut dels altres gats de la ciutat, la Lila començarà una cerca per trobar-lo que la portarà pels racons més emblemàtics i bonics de la ciutat d’Istanbul, fins retornar al punt d’inici, on es resoldrà el misteri d’una forma sorprenent i divertida.

El text, narrat en primera persona per la protagonista, és senzill i inclou l’element de la repetició que tant agrada als nens. Les il·lustracions, a més de ser acolorides i atractives, amaguen el personatge de l’Omar, que el lector podrà jugar a trobar a cada pàgina. Un conte bonic que farà passar molt bones estones! 

Per explicar als més petits i per a lectors independents a partir de 6 anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...