dimecres, 27 de maig del 2015

La petita Amèlia es fa gran

Avui porto una recomanció molt especial! Coneixeu la fantàstica il·lustradora Paula Bonet? Jo fa temps que vaig quedar encandilada amb la seva obra. Recordeu els cartells de T'estimo ets perfecte ja et canviare? Doncs eren seus. 

Des de llavors que no para: Llegeix-me (il·lustració), Que hacer cuando en la pantalla aparece The End i el recent 813 TRUFFAUT, són alguns dels llibres que ha creat. Però el que a mi em va robar el cor, ara ja fa uns mesos, és La petita Amèlia es fa gran, un preciosíssim llibre en pop up, editat per Combel i amb text de la periodista Elisenda Roca. Heu provat mai de veure el món des del punt de vista d'un infant? Aquesta és la proposta que ens fan les autores. 

El text, que és rimat, ens apropa a l'Amèlia, una nena que mira amb curiositat i sorpresa tot allò que l'envolta: el mar, les flors, la casa on viu... Quan ets petit, tot està per descobrir. Fins el dia en què arriba un nou membre a la família i te n'adones que t'has fet gran! Tota aquesta reflexió, tan apropiada per als petits, va acompanyada de les fantàstiques il·lustracions de la Paula Bonet, que en versió pop-up encara són més espectaculars. El color, el traç, la composició... veureu com no podeu deixar de mirar-les! 

En definitiva, un llibre molt ben editat amb un tema molt adient per a nens a partir de 4 anys, quan comencen a dir allò de "Jo ja sóc gran!".




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...